Ledteknik i Borås AB är ett business-to-business företag inom kundanpassade belysningslösningar


Vår historia

Ledteknik i Borås AB startade 2006 med webhandel av lysdioder, motstånd och tillhörande sortiment. Företaget har sedan dess, i snabb takt, blivit allt mer specialiserat på att hjälpa företag att lösa sina kundspecifika belysningsproblem.

Sedan 2014 jobbar vi uteslutande mot företag och har inte längre någon försäljning mot privatpersoner.

Vi jobbar hårt för att hjälpa våra kunder till de bästa och mest effektiva lösningar för deras respektive verksamhet. Våra utesäljare tillsammans med order- och supportpersonal på kontoret, borgar för en hög servicegrad.

Vår affärside är att, genom hög kompetens och ett långsiktigt tänkande i våra affärsrelationer, tillhandahålla anpassade lösningar för våra kunder, både på kort och lång sikt.


Vi på Ledteknik har valt att fokusera på LED (Light Emitting Diodes) och närbesläktade produkter, som drivare, kablage, profiler, armaturhus och kontaktdon som grund till alla våra lösningar. Denna specialisering innebär att vi besitter stor kompetens och erfarenhet inom just detta snabbväxande produktområde, och vi kan snabbt lotsa kunden till rätt lösning, utifrån kundspecifika behov.

Vi har stor erfarenhet av belysningslösningar från ett brett fält av kunder. Dessa inkluderar bland annat inredningsföretag, mässbyggare, arkitekter, elinstallationsbolag samt industrispecifika lösningar för kunder inom ett stort antal och varierande branscher.

Vi kan erbjuda våra kunder en samlad service, från ide till färdig produkt. Vi erbjuder hjälp med rådgivning, kundanpassa produkter, ljusmätning, verktygsframställning och mer. Genom hög kompetens, erfarenhet och ett brett kontaktnät, med både svenska och utländska samarbetspartners, blir vi ett konkurrenskraftigt val för våra kunder.

Hall med LED-belysningvit vägg med inbyggd led-belysningMörk vägg med inbyggda led-strips
Varukorg